Καλάθι Αγορών     Είσοδος/Εγγραφή     
ITOnline

info@itonline.gr

Stock House

Αποστολή / Παραλαβή Προϊόντων

Για την Αττική:

Τα περισσότερα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη μέρα με συνεργαζόμενη εταιρεία courier.
•  Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων το κόστος είναι 4€, εκτός από δυσπρόσιτες περιοχές όπου υπάρχει επιπλέον χρέωση.
•  Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 4.00μμ. Στην Αθήνα είναι δυνατή απογευματινή παράδοση με έξτρα χρέωση 5 € και παράδοση την ημέρα του Σαββάτου με έξτρα χρέωση 2 €.
•  Μπορείτε επίσης να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τον χώρο διαλογής στην έδρα της εταιρίας μας χωρίς καμιά επιβάρυνση εξόδων αποστολής εργάσιμες ημέρες μεταξύ 10.00πμ - 4.00μμ.  Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη να παραδοθεί βλέποντας στην αναφορά εξέλιξης παραγγελίας ότι βρίσκεται στο στάδιο 'Τιμολόγηση Παραγγελίας'. 

 
Εκτός Αττικής:

Για τις περιοχές που δεν είναι εντός Αττικής, υπάρχουν 2 τρόποι αποστολής: με courier (1-2 εργάσιμες) ή με πρακτορείο μεταφορών (1-2 εργάσιμες και παραλαβή από έδρα πρακτορείου). Το κόστος αποστολής βαρύνει τον παραλήπτη.
•  Τα έξοδα αποστολής με Courier θα είναι 4 € μέχρι 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση είναι 1.5 €. Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου των προιόντων ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη απο τις εταιρείες courier.
•  ΠΡΟΣΟΧΗ!: Σε ορισμένες απομακρυσμένες περιοχές η αποστολή με courrier είναι ακόμα αδύνατη. Σε τέτοιες περιπτώσεις η αποστολή γίνεται με το ταχυδρομείο.
•  Για τα βαριά αντικείμενα που θέλετε να σας στείλουμε συμφέρει η αποστολή με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 - 15 € για κάθε δέμα αναλόγως το πρακτορείο και τον όγκο του δέματος ενώ δυστυχώς δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας (χωρίς τα έξοδα μεταφοράς, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής) σε τραπεζικό μας λογαριασμό σε μια από τις συμβεβλημένες τράπεζες
 

EXPRESS DELIVERY:

Εντάξαμε πρόσφατα την υπηρεσία γρήγορης αποστολής για τις ανάγκες αποσυμφόρησης των εταιρειών κούριερ. Η χρέωση είναι 8,5€ και αφορά αποστολές εντός Αττικής με την δέσμευση της παράδοσης εντός 2 εργάσιμων ημερών. Για την συγκεκριμένη υπηρεσία δεν υπάρχει χρέωση αντικαταβολής και υποστηρίζεται από όλους τους τρόπους πληρωμής. Μπορείτε να αιτηθείτε την συγκεκριμένη υπηρεσία ακόμα και μετα την ολοκλήρωση της παραγγελίας.